Nog 9 dagen - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Mirjam Grijpstra & Stance Muller - WaarBenJij.nu Nog 9 dagen - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Mirjam Grijpstra & Stance Muller - WaarBenJij.nu

Nog 9 dagen

Door: Mirjam & Stance

Blijf op de hoogte en volg Mirjam Grijpstra & Stance Muller

24 Februari 2007 | Nederland, Leeuwarden

Hallo Allemaal,

Wauw wat een aandacht krijgen we!!ha ha ha. Heel leuk al die mensen die aan ons gaan denken de komende drie maanden. Stance heeft donderdag een super afscheid gehad op Huzummer Hummels. Ze werd enorm verwend door de kindereren. Ze kreeg een hele mand vol lekkere en handige dingetjes voor in het vliegtuig.Er was een band, Jos speelde daar ook in mee. Kindertjes en collega's van Huzummer Hummels: neem van mij maar aan "Stance gaat jullie missen!" Dat moet natuurlijk ook want anders is het niet leuk om weer terug te komen. Ik neem beetje bij beetje afscheid van iedereen. Vorige week werd ik bij Wille (de zaterdagopvang voor kinderen met een verstandelijke beperking waar ik werk) verrast met een geweldig boek met kleurplaten en foto's van de kinderen en collega's. Kindertjes en collega's van Wille: Super bedankt! De kladblokken zijn zo goed als verkocht en de op brengst ligt nu rond de €2000,-. Echt geweldig!! Volgende week maandag is het zo ver en vliegen we naar Windhoek. Nu komt het echt heel dicht bij, ik heb d'r zin an!!
Morgen speel ik voorlopig mijn laatste rugbywedstrijd. Oei dat ga ik echt missen denk ik. Volgende week is het thema Afrika op Drakenburcht, de locatie waar ik het meest werk. Echt heel leuk. Nu ben ik nog druk bezig met het afronden van de laatste dingetjes, waaronder mijn werk voor Wolters-Noordhoff en het opruimen van mijn kamer. Mijn kamer verhuur ik voor drie maanden aan een teamgenootje. Waarschijnlijk is dit het laatste bericht dat ik schrijf aus Holland.
Ik probeer er zo snel mogelijk ook weer wat foto's op te zetten o.a. van Stance haar afscheid. Voor de mensen die het leuk vinden heb ik ook nog een persoonlijke website waar ik mijn reis naar Namibie ook op ga bij houden: www.picomim.nl

Tot snel! Groetjes Mirjam

• 24 Februari 2007 - 22:27

Jeannet:

wauw het gaat nu echt snel hoor!
    Maar gelukkig komt ons "bloedje" zondag 4 Maart nog lekker "thuis" en de liefhebbers kunnen haar dan nog bij ons een "dikke kus" geven voordat ze echt weg gaat!

• 25 Februari 2007 - 10:07

Loes Muller:

Dag Mirjam,
    Veel plezier (ook) met m'n zusje! Let je ook 'n beetje op haar? Geniet vooral van deze kans, groet Loes

• 02 Maart 2007 - 07:11

JR:

Nog negen dagen! is het uitgesteld?, of heb je geen tijd meer om de site bij te houden.
    Wij wensen jullie een super mooie reis toe en heel veel werk plezier in Namibie,kom gezond terug.
    Groetjes vanuit Tilburg

• 02 Maart 2007 - 17:42

Anita :

WOOOWW , mett kerst was het nog ZOVER weg & nu is het al een stukje dichterbij , Hoe was het afscheid met de kinderen ? Maarja , SUCC6 VERDER !
    Kusjes Anita !

• 02 Maart 2007 - 22:04

Jeannet:

Leuk dat er op de "opvang" zoveel aandacht aan jullie reis wordt besteed (zie www.picomim.nl) Dat zullen de kinderen ook wel erg leuk hebben gevonden.Erg lief dat iedereen "afscheid" van jullie nemen. Maar voordat ze het weten zijn jullie terug met hopelijk vele foto's en leuke verhalen te vertellen over al jullie belevenissen.En nu nog maar 3 nachtjes en de kunnen we hopelijk vele leuke verslagen van jullie lezen op de site.
    Mim tot zondag en Stance tot maandag.

• 02 Maart 2007 - 22:07

Fam.Borg.:

Oei,steeds dichterbij een grote reis naar Namibie.Zeer spannend en er zal vele kinderen je missen bij Huzummer Hummels.En hopelijk op je terugkomst dan zijn de heel erg blij mee.En daar in Namibie heel veel plezier mee en behoudend en gebruind terugkomst in Holland natuurlijk in Leeuwarden,heel veel succ6 daar in Namibie.Van Fam.Borg uit Oldemarkt.