Aftellen - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Mirjam Grijpstra & Stance Muller - WaarBenJij.nu Aftellen - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Mirjam Grijpstra & Stance Muller - WaarBenJij.nu

Aftellen

Door: Stance

Blijf op de hoogte en volg Mirjam Grijpstra & Stance Muller

09 Februari 2007 | Nederland, Leeuwarden

Zo, de laatste 3 weken voor vertrek zijn aangebroken. De weken en dagen vliegen voorbij, ze zijn nu te tellen. De laatste voorbereidingen doen en de koffer inpakken. Mirjam heeft haar koffer al ingepakt en is wat dat betreft klaar voor vertrek. Verder heeft ze het nog druk met Rugbyen (feesten) en verschillende werkzaamheden. Ik werk nog 2 weken en het geeft een raar gevoel om straks afscheid te nemen van Jos, familie, vrienden, collega's en de kinderen. Voor Mirjam is dat net zo. (Ter geruststelling voor Jos, ouders van M en St, familie, roommate Marjolien van M en alle betrokkenen, we zullen goed op elkaar passen) Kinderdagverblijf de "Huzumer Hummels" is omgetoverd tot Afrika, er is een Jungle, een woestijn met een oase en overal zijn wilde dieren. Bij de NSO's van Mirjam is ook alles in de sfeer van Afrika en we hebben allebei een warm afscheidsfeest. Hoera, hoera, we hebben er zin in en vinden het heel spannend om 5 maart te vertrekken. Iedereen bedankt voor alle steun zowel moreel als financieel. De kladblokpakketten zijn nu bijna allemaal verkocht, joepie, we houden jullie op de hoogte van wat we er allemaal van doen voor de kinderen in Gobabis.

• 09 Februari 2007 - 11:59

Mylca:

Hoi lieve mensen, Wij wensen jullie heel erg veel plezier in Afrika.
    Pearl is nu een werkstuk aan het maken over Afrika, zo weet ze straks weer een stukkie meer van jullie onderwerp, want ze vraagt er natuurlijk wel naar. Dit na aanleiding van de kladblokjes die wij hier hebben liggen.

Liefs groetjes en knuffeltjes van ons allemaal.
    Mylca

• 09 Februari 2007 - 21:55

JR:

Zoals je ziet volg wij jullie vanaf het eerste moment.Veel succes met de voorbereidingen en wij( peter en ik zullen jullie op de voet volgen( oompjes van Mirjam)goede reis toegewenst

• 10 Februari 2007 - 21:05

Fam.Borg.:

oe-oe wat spannend nog 3 weekjes dan naar namibie.Een grote uitdaging om kinderen te helpen is zwaar werk.Om een goede zorg is heel belangrijk.Om elkaar helpen is heel goed.Dus heel veel plezier daar en goede reis en samenwerkiing gewenst aan Stance en Mirjam.En behouden gebruind terug en goede gezondheid aan allen.

• 11 Februari 2007 - 19:04

Berber:

Hey Stance! Het schiet nu echt al op heh... raar wel...maar een hele belevenis natuurlijk! Het komt vast helemaal goed daar! Mooi dat we hier bij kunnen houden wat jullie allemaal aan het doen zijn. Op het kinderdagverblijf wordt het elke dag mooier en de kinderen vinden "Afrika" maar al te leuk! De kladblokken zij ook een groot succes! Ik hoop dat jullie het daar erg naar jullie zin gaan krijgen en kom hier zeker alles lezen!
    Alvast een goede reis en goed weer terug komen natuurlijk!

Groetjes, Berber

• 12 Februari 2007 - 11:21

Loes Muller:

De nachtjes worden dus afgeteld. Van Tijmen hebben we gisteren afscheid genomen. Sander had een liedje gemaakt (met gitaar) en we zijn met Siem en Manu heerlijk uit eten geweest, was lekker en gezellig. Ook wel gek om elkaar dan zeker 'n half jaar niet te zien. Wat dat betreft zie ik jou gelukkig eerder. Tot in ieder geval de 25ste, dames succes met de voorbereidingen, liefs Loes.

• 13 Februari 2007 - 19:35

Jeannet :

Ja,ja, het komt nu echt dicht bij.
    Super spannend maar o,zo leuk.Ik ben trouwens blij voor jullie dat de Aktie z'n succes is geworden (ben wel nieuwsgierig naar het bedrag dat jullie meenemen naar Gobabis)
    Stance ik ben erg blij met het boekje wat je Mirjam hebt meegegeven voor ons. We zullen het zeker lezen zodat we wat meer over Namibie te weten komen.
    Groetjes Jeannet (Mim haar Mam.)

• 16 Februari 2007 - 21:59

Henk En Beate:

Natuerlich nehmen wir auch ein paar Bloecke mit nach Berlin und ebenso die Idee. Klasse, dass ihr dorthin fahrt, aber lasst noch ein paar Koffer zu Hause.

• 21 Februari 2007 - 15:36

Mayo:

nog 1 1/2 week en jullie gaan al. Vet spannend hoor.

• 22 Februari 2007 - 23:15

Jeannet:

Zo dames, de reis naar Namibie komt steeds dichter bij.
    Nog maar 1/2 week en dan gaat de reis voor jullie beginnen.
    Wat ik begrepen heb van Mim is dat de aktie erg doed verlopen is en dat jullie druk zijn met het afscheid nemen van vrienden end. Maar ja voordat jullie het weten is de 3 maanden zo weert om en hebben jullie (hopelijk) eenn geweldige ervaring opgedaan.
    Ik blijf het fantastisch vinden voor jullie en ik zal zeker het reisverslag volgen.
    (kan haast niet wachten)