De voorbereidingen - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Mirjam Grijpstra & Stance Muller - WaarBenJij.nu De voorbereidingen - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Mirjam Grijpstra & Stance Muller - WaarBenJij.nu

De voorbereidingen

Door: Mirjam

Blijf op de hoogte en volg Mirjam Grijpstra & Stance Muller

26 December 2006 | Nederland, Leeuwarden

Zo, dit is het eerste bericht! Over 10 weken vliegen wij voor 3 maanden weg naar Namibië. Via deze site gaan wij familie, vrienden, collega's enz op de hoogte houden van onze avonturen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Vorige week maandag hebben we de reis geboekt, woensdag hebben we de inentingen gehad en dit weekend zijn we druk bezig met het voorbereiden van de actie die we gaan houden. We gaan namelijk (klad-, schrijf-,) tekenblokken maken en verkopen om wat geld mee te kunnen nemen voor de kinderen.

• 06 Januari 2007 - 17:09

Mirjam:

Even testen of je kan reageren!

• 10 Januari 2007 - 16:30

JP:

De site ziet er erg leuk uit en te gek dat er zoveel mensen zijn die jullie willen helpen om de aktie een succes te maken.Ik hoop voor jullie dat de aktie helemaal top gaat lopen zodat we er nog wat bloks bij moeten maken.Groetjes JP

• 12 Januari 2007 - 06:06

Jan Rasterhoff:

Hoi Mim,
    Leuk z'n site,kunnen we mooi meegenieten van je reis. Peter en ik wensen jou en Stance heel veel plezier in Namibie en geef je banknummer even door,misschien heb ik in een oude sok nog iets liggen en kunnen jullie daar de kindertjes blij maken met iets van Ome Jan uit Tilburg.
    Groetjes: JR

• 12 Januari 2007 - 17:47

Jan Rasterhoff:

Hoi Mim,
    Belofte maakt schuld en heb net een bedrag overgemaakt op jullie speciale rekening en hopelijk zullen velen ons voorbeeld volgen.Het terug lezen van de ingestuurde berichten is een beetje moeilijk,of heb ik dit alleen.
    Je nieuwsbrief heb ik naar enkele familieleden en vrienden doorgestuurd en hoplijk zullen ze reageren op de site en je veel,heel veel succes toewensen.

• 20 Januari 2007 - 08:40

Debbie:

Ben erg benieuwd naar al jullie belevenissen!!! Heb de site van Renny en Jitske vorig jaar ook vaak bezocht. Heel veel succes met alle voorbereidingen en alvast hele fijne 3 maanden!!!!

Gr Debbie (kdv Marije).

• 20 Januari 2007 - 17:05

JP:

Nog maar 6 weken en dan is het voor jullie al zover om op reis te gaan.
    Onze reis is inmiddels ook geboekt en ik heb er ontzettend veel zin in om zelf te gaan kijken hoe het daar is.

• 05 Februari 2007 - 20:26

Dora:

De tijd gaat vlug, ik heb julle site bij mijn favorieten gezet. Veel plezer met de voorbereidingen!